Urmărește emisiunea live


Liviu Dragnea, răspuns fulger la o întrebare adresată de Bogdan Chirieac

Liderul PSD, Liviu Dragnea, invitat, marți seară, la România TV, a răspuns unei întrebări transmisă de către analistul politic Bogdan Chirieac.

"De ce după demisia premierului Ponta nu ați dorit să-i propuneți președintelui Klaus Iohannis o personalitate credibilă din PSD pentru funcția de prim-ministru și, în acest context, dumneavoastră credeți că, pe parcursul mandatului d-lui Iohannis, PSD va mai da vreodată prim-ministrul în această țară?", a fost întrebarea pentru Liviu Dragnea, adresată din partea lui Bogdan Chirieac.

"Și Liviu Voinea este o persoană credibilă", a replicat liderul PSD. 

"Dl Chirieac a subliniat din PSD", a comentat gazda emisiunii, Victor Ciutacu. 

"Liviu Voinea a fost membru în guvernul PSD. Liviu Voinea nu era luat de pe stradă, nu era un om necunoscut. Este un om care a lucrat cu noi în partid și înainte de a ajunge la guvernare, a lucrat cu noi la programul USL până să ajungă la minister și la Banca Națională. Este un om foarte acceptat în PSD și un om în care am foarte multă încredere...", a explicat Dragnea.

"Nu l-a acceptat dl Iohannis și de aici rezidă întrebarea d-lui Chirieac. Mai aveți vreun spor să mai propuneți vreun PSD-ist cât e Iohannis președinte?", a continuat Ciutacu, moment în care liderul social-democraților a arătat de ce are încredere că viitorul premier va fi din PSD.

"Eu cred că anul viitor PSD va câștiga alegerile parlamentare și în aceste condiții cred că președintele Iohannis va trebui să nominalizeze din partea PSD-ului prim-ministru", a spus Liviu Dragnea, adăugând că "2016 este anul în care PSD își pregătește foarte bine alegerile locale și parlamentare pe care cred că le vom câștiga și în același timp pregătește și noile generații de lideri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel