Liviu Dragnea: PSD, alături de pensionari. Cinismul unor reprezentanți ai dreptei

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a transmis un mesaj pensionarilor din România. Liderul PSD le-a mulțumit pentru susținere și le-a dat asigurări de sprijinul formațiunii politice pe care o reprezintă.

Dragnea a vorbit despre acuzele aduse PSD-ului cum că ar fi partidul pensionarilor. Liderul PSD a spus că nu așa, dar dacă ar fi nu ar fi decât un motiv de mândrie. În schimb, a declarat Dragnea, PSD e singurul partid care se luptă pentru pensionarii din România.

„PSD este partidul care s-a gândit în permanență la situația pensionarilor. Nu te poti gândi mereu doar la creștere ecomică, creșteri de salarii care sunt foarte importante, măsuri fiscale pent mediul de afaceri, foarte necesare, și în același timp să nu te gândești și la pensionari. Nefiind activi, unii consideră că nu mai trebuie să fie atât de îngrijiți.

Aduceți-vă aminte de o expresie crudă care a ieșit din gura cuiva care vorbea de ieșiri din sistem. Asta arată cinismul care îi caracterizează pe mulți reprezentați din drepata”.

„Pensionarii, doar cifre”

„Pensionarii în viziunea lor sunt niște cifre. Ei trebuie analizați doar pe baza unor analize pur statistice fără să se gândească că e vorba de milioane de oameni care au necazuri, suferințe și care așteaptă ca societatea pentru care au muncit o viață să le întoarcă măcar o parte din respectul cuvenit. Din aceste motive și din multe altele, PSD a fost, este și va fi, partidul care susține o viață mai bună pentru pensionari. 

Trebuie să recunoască toți colegii că e vorba de o susținere profund reciprocă între PSD și pensionari. Vă mulțumim că în toate momentele noastre electorale și nelectroale am simțit susținerea dumneavoastră. Asta ne dă puterea să continuăm lucrurile bune pe care le-am inceput chiar dacă ele deranjează un grup de interese”, a adăugat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel