Liviu Dragnea, prima declarație la ieșirea de la DNA

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la ieşirea din sediul DNA, că a fost chemat să dea o declaraţie de martor în dosarul vicepreşedintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor.

"Am fost chemat să dau o declaraţie de martor în dosarul lui Mircea Govor, lucru pe care l-am şi făcut şi am ieşit. (...) Tot ceea ce am avut de spus am spus în faţa procurorului, ca martor, în această calitate. Nu mai declar nimic în plus", a spus Liviu Dragnea. 

[citeste si]

"Îmi pare foarte rău, este un coleg de partid şi îmi pare rău de orice coleg de partid care ar ajunge, să zicem, într-o asemenea situaţie. (...) Nu spun alte lucruri", a afirmat liderul PSD.

Întrebat dacă Victor Ponta, preşedinte al PSD în anul 2013, ar fi menţionat în dosar şi dacă este posibil să fie chemat la DNA, Dragnea a susţinut că nu ştie şi nici nu îl interesează. Totodată, întrebat dacă presa ar trebui să fie mirată de o eventuală apariţie a unor interceptări din discuţii avute de el cu Govor, liderul social-democraţilor a replicat: "Nu ştiu, miraţi-vă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel