Liviu Dragnea prezintă nota de plată. Cât a costat mitingul USL

dragnea dc
dragnea dc

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit vineri la Antena 3, că mitingul USL de miercuri, la care au participat 70.000 de persoane, a costat aproximativ 139 de mii de euro fără TVA.

După cum a prezentat Liviu Dragnea, în suma totală de 139 de mii de euro sunt incluse următoarele:

- închirierea stadionului, în jur de 40.000 de euro

- serviciile de pază şi de acces, în jur de 20.000 de euro - serviciile de curăţenie, în jur de 12.000 de euro - tehnica audio-video-lumini, în jur de 7.000 de euro - scenotehnica si acoperirea gazonului, în jur de 40.000 de euro - branduire şi timpărire de materiale electorale, în jur de 15.000 de euro - alte cheltuieli - 5.000 de euro

Despre transportul susținătorilor USL din țară la mitingul din București, Liviu Dragnea a spus că acesta a fost suportat de fiecare  organizație județeană în parte. Ele au fost cele care au plătit deplasările din cotizațiile membrilor de partid. Întrebat de ce s-a luat decizia de a organiza un eveniment politic cu o asemenea amploare, Liviu Dragnea a răspuns că "era o dorinţă uriaşă din partea organizaţiilor judeţene, de la toate cele 4 partide, să participe la lansarea candidaţilor". În plus, era "singurul loc unde puteam aduna 80 de mii de oameni", a menționat acesta. Prin mitingul de pe Arena Națională, liderii celor patru partide au dorit să arate "unitatea şi forţa USL". Era important să arătăm că nu este nici o fisură în USL", explicat Liviu Dragnea.

Mitingul de lansare a candidaților USL pentru alegerile parlamentare a avut loc miercuri pe Arena Națională, și a adunat aproximativ 70.000 de susținători ai alianței social-liberale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel