EXCLUSIV  Liviu Dragnea, președinte. Cozmin Gușă: PSD l-a prins cu minciuna pe Dragnea

Klaus Iohannis și Liviu Dragnea
Klaus Iohannis și Liviu Dragnea

Scopul liderului PSD, Liviu Dragnea este să ajungă președintele României, spune Cozmin Gușă. Acesta a expus în cadrul emisiunii DCNews LIVE motivele din cauza cărora președintele PSD nu poate obține această funcție.

”Să ajungă președintele României, ăsta este scopul lui, de aia merge tot timpul, insistă să își dea firmanul de la Tel Aviv. Prima dată a fost refuzat de Benjamin Netanyahu la întâlnirea oficială. Nu zic că nu a avut loc o întâlnire, nu a avut loc o declarație de presă, asta înseamnă că nu a avut loc o întâlnire oficială.”, spune consultantul politic despre președintele PSD.

Întrebat dacă acest gen de retorică nu îl favorizează pe Liviu Dragnea și nu riscăm să se întâmple ca în anul 1990 când Ion Iliescu era contestat în București însă în restul țării avea 80% din voturi, acesta a răspuns: ”Nu riscam dintr-un singur motiv, Iliescu care a fost cel mai nociv președinte al României a fost carismatic, Dragnea nu are carisma deloc.”

Acesta a susținut că nu Liviu Dragnea a dus partidul la guvernare ci partidul cu el a ajuns la victorie.

”Asta nu este un lider respectabil, Iliescu a fost un intelectual de stânga de modă veche, dar a fost. Adrian Năstase a fost și este un intelectual de stânga, de asemenea, mult mai respectat în plan public decât Ion Iliescu. Mircea Geoană, un tip alfabetizat din punct de vedere geopolitic, bine educat, cu o imagine externă foarte bună și chiar și Ponta. PSD a avut președinți prizabili, respectabili, oameni care nu au făcut facultatea la fără frecvență și care au acces la idei și la expertiză. Dragnea nu are această posibilitate neavând carisma nici nu poate să înflacăreze masele iar gesturile lui de autoritate cu batem în microfon unei televiziuni care ne-a fost prietenă și care când ne-a criticat o dată ne batem joc de ea, nu ajungem cu nimic. E un soi de aroganță care l-a pierdut și pe Adrian Năstase, care l-a pierdut într-o mare masură și pe Victor Ponta, dar ei aveau de unde să piardă. Dragnea nu are de unde să piardă. PSD nu are cum să se prezinte în alegeri cu un candidat mult sub scorul partidului pentru că nu poate să îl facă președinte și necarismatic. Mircea Geoană avea un soi de carismă mult mai puțină decât Adrian Năstase, dar ajunsese în campanie de la un 13% cu cât a pornit în 2009, ajunsese la un scor apropiat de scorul partidului și nu doar de la partid, lua și din altă parte.”, a spus Cozmin Gușă la DCNews.

”Problema lui Dragnea este asta cu partidul, partidul l-a prins cu minciuna.”, a concluzionat acesta.

Răspunsul integral de la minutul 28:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel