Liviu Dragnea: Personal, eu îl susțin în continuare pe Victor Ponta, dar...

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Ploiești, că îl susține în continuare pe premierul Victor Ponta, precizând că situația acestuia va fi discutată în cadrul partidului și a coaliției de guvernământ.

"PSD susține în continuare rămânerea la guvernare și o să discutăm și cu colegii din coaliție și din partid despre această situație. (...) Nu discutăm despre susținerea sau nu a unui primar de comună", a declarat Liviu Dragnea, citează Agerpres.

Președintele interimar al al PSD a arătat că îl susține în continuare pe premierul Victor Ponta și crede că și partidul o va face.

"Eu, personal, îl susțin în continuare pe Victor Ponta, dar trebuie să discutăm serios în partid.(...) Vom discuta (n.r. — la Comitetul Executiv) și despre situația în care se găsește prim-ministrul și cred că partidul îl va susține în continuare", a arătat Dragnea.

[citeste si]

Acesta a afirmat, răspunzând unor întrebări, că situația creată de trimiterea în judecată a lui Victor Ponta este "una foarte grea".

"E o situația foarte grea pentru că sunt consecințe foarte importante și pentru partid și pentru stabilitatea guvernamentală și pentru țară", a arătat Dragnea.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat, joi, că premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată de către procurorii anticorupție, în dosarul Turceni-Rovinari, în care este acuzat de spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni) şi complicitate la evaziune fiscală. Dosarul a fost trimis spre judecare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel