Liviu Dragnea: Nu sunt nici surd, nici orb și nici prost

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că PSD "nu va fi tulburat foarte tare, așa cum se dorește". El a afirmat că PSD este bine structurat, organizat și că 40% din populație îi acordă încredere.

"Eu cred că PSD-ul, de fapt sunt convins că PSD-ul nu va fi tulburat foarte tare, așa cum se dorește. Deja este străveziu. Eu nu sunt nici orb, nici surd și nici prost să nu înțeleg care este de fapt miza. Miza unor oameni politici și a unui om care nu mai e politic, dl. Iohannis. PSD-ul este în continuare, poate, singurul partid, dacă vorbim în adevăratul sens al cuvântului, vorbim de un partid bine structurat, organizat, cu oameni serioși, cu reprezentanți în administrația locală foarte mulți, nu numai de acum, în general am fost așa, și în care în jur de 40% din populație are încredere. Eu cred că PSD-ul va rămâne în continuare principalul partid din România. Este, repet, și unul din motivele pentru care merg în organizații", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Nu putem rămâne în orice condiții la guvernare

Coordonatorul politic al PSD a adăugat că trebuie discutat serios actul guvernării. "Am avut o guvernare foarte bună până acum, eficientă, apreciată de populație, este foarte greu să contești asta, sigur, nu e imposibil, am văzut și în Parlament. Dar încep să se simtă și în buzunarele oamenilor efectele acestei guvernări. Dar nu putem rămâne în orice condiții. Pentru că o guvernare bună este o guvernare coerentă, în care toți partenerii de coaliție funcționează, așa cum a funcționat până acum. Și sper că vom funcționa", a precizat Liviu Dragnea, la debutul unei întâlniri cu reprezentanții PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel