Liviu Dragnea: Nu mă așteptam de la Dacian Cioloș la așa ceva

Liviu Dragnea a afirmat, luni seară, că nu se aștepta la reacția lui Dacian Cioloș. 

”Ceea ce am cerut eu în mod oficial, pentru toate partidele, să ni se pună la dispoziţie aplicaţiile informatice care vor fi folosite la numărarea voturilor şi la repartizarea mandatelor. De asemenea, să ni se permită să avem oameni, fiecare partid câte un specialist, care să asiste la toate aceste operaţiuni. De asemenea, mi-am exprimat îndoielile în ceea ce priveşte corectitudinea conducerii MI, respectiv a Guvernului. (...) De când a fost adus Tobă ministru de Interne în guvern, la două luni de zile l-au luat ca ţintă să-l schimbe, şi asta a avut-o premierul Cioloş, nici nu s-a ascuns. În final a plecat cu plagiat, neplagiat, cu urmărire penală, neurmărire penală. Eu mă aşteptam de la premierul în funcţie al României nu să posteze nişte ironii pe Facebook într-un subiect atât de important. Asta arată cum tratează acest om votul din 11 decembrie", a afirmat Dragnea, la postul B1 TV.

”Eu nu am încredere în Dacian Cioloș”

Președintele PSD a continuat: ”Eu nu intru în dialog pe Facebook cu premierul Dacian Cioloş, nici măcar nu a răspuns la ceea ce am cerut eu, n-are nicio treabă Guvernul cu softul de la AEP, respectiv cu ceea ce am solicitat noi la BEC. În schimb ne cere să avem încredere în Dacian Cioloş. Eu nu mai am încredere. Este acelaşi om care a spus că rămâne tehnocrat şi nu intră în politică. A intrat în politică. Acelaşi om care a spus că nu se implică în campania electorală şi este implicat până în gât în campania electorală. Deci, un om duplicitar şi care a minţit nu mai poate prezenta încredere. Dar nu e vorba de persoane, aici e vorba de nişte solicitări fireşti, corecte, din partea mea pentru toate partidele, pentru ca absolut toată lumea să asiste la un proces electoral, un proces de vot şi de repartizare a mandatelor şi de numărare a voturilor foarte transparent. De ce îi deranjează? (...) Ceea ce postează Dacian Cioloş pe Facebook nu mă interesează. Am înţeles că domnul Muhuleţ, cu totul întâmplător PNL, va rămâne preşedinte acolo interimar, pentru că a apucat să fie desemnat de doamna Pătru, înainte (n.r. de arestare), să o reprezinte cât nu este acolo”. 

Premierul i-a transmis un mesaj preşedintelui PSD în care-l asigură că Guvernul face ”tot ce îi stă în putere” pentru a asigura corectitudinea procesului electoral. Dacian Cioloș l-a acuzat pe Liviu Dragnea că vrea să sădească ”teama şi îndoiala” în rândul opiniei publice când vorbeşte de posibila fraudare a alegerilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel