Liviu Dragnea - Mugur Isărescu. Decizia liderului PSD

Rodica Mitu / 16 apr 2018 / 16:38 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Dragnea se va întâlni cu Mugur Isărescu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, că este de acord să se întâlnească cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, cu care va discuta despre rata inflaţiei, a indicelui ROBOR şi în general asupra politicii monetare care, spune el, este 'totuşi' a Băncii Naţionale.

El a menţionat că există şi un schimb de scrisori cu Mugur Isărescu, adăugând că nu a stabilit încă data la care le va face publice.

Dragnea, îngrijorat

Întrebat dacă este îngrijorat de datele privind rata inflaţiei şi indicele ROBOR, Dragnea a spus: 'Categoric da'. 'Eu ştiu că Guvernul trebuie să discute cu Banca Naţională şi eu cred că o să accept propunerea domnului Mugur Isărescu - să avem o discuţie pe această temă, pentru că am avut un schimb de scrisori. Eu îmi menţin punctul de vedere - şi anume că în această ţară Banca Naţională va lucra împreună cu Guvernul şi cu Parlamentul pentru binele acestei ţări şi că politica monetară este totuşi a Băncii Naţionale', a declarat Dragnea la Parlament.

[citeste si]

Întrebat dacă vor fi majorări de taxe, el a negat: 'Categoric nu se măresc taxele locale, nici impozitele locale'.  loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.12