Liviu Dragnea: Mircea Geoană și Marian Vanghelie, vânzători în campanie. "Vanghelie va plăti în instanță"

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Mircea Geoană și Marian Vanghelie au fost 'vânzători' în campania pentru alegerile prezidențiale. 

"Un partid nu se scindează când este la guvernare, nu s-a întâmplat niciodată niciodată. N-ar avea motiv. Acest cuplu Geoană-Vanghelie nu reprezintă o atractivitatea pentru membrii de partid, pentru că nu le propune nimic, ei au fost dați afară din partid pentru că se știa că sunt vânzători și nu a mai vrut nimeni din Comitetul Executiv să-i țină în partid. Au fost vânzători în campanie, când n-au făcut campanie sau n-au muncit pentru Victor Ponta, au avut dese întâlniri cu ceilalți din tabăra lui Klaus Iohannis. Scopul era ca Victor Ponta să piardă alegerile pentru a prelua partidul. Nu este ceva foarte rău să vrei să ajungi într-o funcție de conducere în partid. Partea rea este că în campania electorală tu trădezi propriul partid pentru interese personale", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3. 

"Despre ce a spus Marian Vanghelie că-și toarnă colegii la DNA, s-o facă, cei care au greșit să plătească, dar și pentru afirmațiile mincinoase pe care Marian Vanghelie le-a făcut despre mine și despre Victor Ponta, vă asigur că va plăti în instanță. Sunt afirmații foarte grave și neadevărate. Este cazul ca genul ăsta de afirmații făcute de oameni care se cred politici să înceteze, dacă tot vorbim de o reformă a clasei politice și a atitudinii politice. Trebuie să punem niște limite de moralitate, în general", a declarat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel