Liviu Dragnea: "Mi-e greu să cred că nu a fost un plan"

Președintele Liviu Dragnea a comentat scandalul scumpirii RCA, dar și problemele cu care se confruntă fermierii, care în acest an nu au primit subvențiile și agricultura a fost afectată.

"În ceea ce privește piața de asigurări, mai ales cu scandalul din ultima vreme, eu cred că un Guvern responsabil nu poate să nu se gândească că pe această piață trebuie să apară un "actor" român care să aibă o abordare echilibrată și cinstită față de oamenii de afaceri români.

"Anul ăsta a fost criminal pentru ei"

"Nu știți probleme cu care se confruntă fermierii care își asigură fermierii culturile. Fermierii își asigură culturile că așa trebuie să le asigure, dar dacă vine grindina sau seceta nimeni nu le dă bani. Anul ăsta a fost criminal pentru ei, nu au primit subvențiile, asiguratorii nu au dat bani. Au fost multe zone  lovite de grindină care a măturat 80% din cultură.

Dacă noi am fi cheltuit în 2016 banii pe care ar fi trebuit să îi cheltuim,  noi aveam deja câteva miliarde intrate în România. Îmi este din ce în ce mai greu să spun că nu a fost ceva premediat.  A fost prea multă incompetență", a declarat Dragnea la DC News Live.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel