EXCLUSIV  Liviu Dragnea, mesaj pentru Ponta, după vizita la DNA

Liviu Dragnea îi transmite un mesaj lui Victor Ponta după vizita la DNA și după ultimele declarații din presă. 

Șeful PSD îi transmite lui Victor Ponta să mai meargă o dată la DNA, în cazul în care știe și alte lucruri despre el.

"Această afirmație, că știe lucruri despre mine... Eu îl rog să mai meargă o dată la DNA și să le spună pe toate ca să se elibereze. Nu am nici un fel de tresărire față de acest subiect. Am citit și explicațiile pe care le-a dat, nu îmi dau seama de ce face acest lucru. Nu m-a deranjat cel mai mult faptul că a fost la DNA. M-a durut foarte tare un interviu pe care l-a dat săptămâna trecută în care spunea tot felul de lucruri neadevărate. Sunt trist pentru chestia asta, îmi pare rău că a făcut asta. Are motivele lui, nu le știu, dar sunt foarte mulți oameni care sunt mirați și dezamăgiți de atitudinea lui," a spus Liviu Dragnea la DCNews Live. 

Dragnea spune că s-a văzut cu Victor Ponta în zilele de dinaintea moțiunii de cenzură, însă întâlnirea nu a avut nici un rezultat. Președintele PSD spune că de-a lungul timpului i-a dăruit câțiva ani din viață lui Ponta. 

"Din partea mea a fost o prietenie fără ezitare și fără echivoc. Nici nu trebuie să spun foarte multe lucruri că asta s-a văzut, s-a dovedit. Începând cu februarie 2010 și până acum ceva timp, nu foarte departe. Practic, i-am dăruit câțiva ani din viața mea. Tot ce am făcut din 2010 ca președinte, secretar general, am fost împreună: problemele de partid erau la mine ca să aibă mâinile libere ca să se ocupe de guvernare. Ce s-a întâmplat nu am de unde să știu. Îmi pare rău. Am încercat să discut cu Victor Ponta. Și în zilele moțiunii ne-am văzut fără nici un rezultat," a mai spus Dragnea.

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel