Liviu Dragnea, mesaj după vizita în Botoşani

Loredana Brumă / 19 apr 2019 / 18:44 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Dragnea a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, după vizita din Botoşani. 

Liviu Dragnea s-a arătat mulţimit de primirea pe care i-au făcut-o cei din Botoşani. Liderul PSD scrie în postarea de pe Facebook că oamenii i-au spus că pensiile li s-au mărit, la fel şi salariile şi că acum trăiesc mai bine.

"Astăzi, am întâlnit la Botoșani români adevărați care mi-au spus cu bucurie că li s-au mărit pensiile și salariile și că trăiesc mai bine! O doamnă din mulțime mi-a spus că i-a crescut pensia cu 900 lei, după recalculare.

Le-am vorbit oamenilor despre programul de dezvoltare pe care l-am pregătit pentru această regiune. Este vorba de acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie, în scopul îmbunătățirii condițiilor în care locuiesc cei din mediul rural dar și pentru dotarea gospodăriilor cu utilaje agricole.

Vrem să facem viața românilor mai bună. Îi sprijinim pentru ce au nevoie: izolarea termică a locuinței sau conectarea la rețeaua de apă, canalizare și gaze, amenajarea de grupuri sanitare în interiorul locuinței, apă caldă menajeră prin sisteme solare. E un program ce va fi aprobat cât de curând prin Ordonanță de Urgență", a scris Liviu Dragnea.

"Încurajăm investiţiile şi  crearea locurilor de muncă"

 

Preşedintele PSD mai menţionează în postarea sa faptul că sunt încurajate investiţiile în România şi crearea locurilor de muncă stabile şi bine plătite.

"În același timp, așa cum ne-am angajat, dezvoltăm România în mod echilibrat. Încurajăm investițiile și crearea locurilor de muncă stabile și bine plătite. Vom finanța cu până la 200.000 de euro fiecare investitie pentru sănătate, pentru industria alimentară, construcțiile turistice și de depozitare.

Vrem ca cetățenii să nu mai fie nevoiți să bată drumuri lungi până în reședința de județ și să găsească la ei în localitate tot ce au nevoie: poștă, bănci, direcții agricole, reprezentanții APIA sau ANAF. Se pot acorda până la 25 de milioane de lei numai pentru acest lucru.

VEZI ŞI Dragnea, mesaj pentru UDMR, după amenințarea lui Hunor

 

Deja am pus în practică multe programe de dezvoltare, de la sănătate la educație și până la infrastructură. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală primele 149 de obiective pentru județul Botoșani sunt finalizate sau aproape complete, inclusiv multe îmbunătățiri ale sistemului de apă și canalizare.

De asemenea, am aprobat alte 254 de obiective pentru Botoșani, toate cu contracte semnate și am alocat 847 de milioane de lei pentru a le finaliza! Acestea includ 13 unități noi de îngrijire medicală, drumuri, poduri și multe altele.

Și vom continua, indiferent câte piedici încearcă alții să ne pună. Reușita noastră înseamnă, de fapt, reușita României!
#romaniameritamaimult"", a mai scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

 

VEZI ŞI Liviu Dragnea, replică pentru Ludovic Orban: Nu ştie ce vorbeşte

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24