Liviu Dragnea, mesaj de Ziua Europei: Să plătim în moneda potrivită

Alexandru Ichim / 09 mai 2019 / 21:15 Salveaza PDF Comentarii
FOTO: Facebook / Liviu Dragnea
FOTO: Facebook / Liviu Dragnea

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare Liviu Dragnea a transmis un mesaj de Ziua Europei. 

”Azi e Ziua Europei. Este o zi pe care trebuie s-o cinstim, fiindcă Europa e noua noastră casă. Azi facem parte din lumea civilizată a Uniunii Europene și asta e cea mai prețioasă realizare politică a noastră. Occidentul, de-a lungul istoriei moderne, ne-a ajutat, ne-a deprins cu civilizația și îi suntem îndatorați.

Dar e bine ca această datorie s-o plătim în moneda potrivită, în solidaritate și respect, în corectitudine și reciprocitate. Nu vreau să plătim această datorie cu contracte și concesiuni forțate, cu porturi și resurse naturale cedate, cu obediență politică și cedare de suveranitate.

Nu vreau să permitem unora care se cred europeni până la trădare să angajeze România pe traiectoria unei colonii care s-a predat cu tot cu lideri și cu bogății.

Suntem un stat suveran, o națiune independentă, care nu datorează Europei decât o uriașă recunoștință. Toate celelalte calcule pe care Iohannis și susținătorii lui și le fac se vor izbi de vigilența noastră, de demnitatea și de mîndria acestui popor!”, a precizat Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook. 

Liviu Dragnea s-a aflat astăzi la Iași acolo unde a avut loc mitingul PSD. 

Vezi și: Summit UE 2019. Klaus Iohannis, declarații la finalul întâlnirilor

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28