Liviu Dragnea: Marian Vanghelie și Mircea Geoană vor să se întoarcă în PSD

Președintele-executiv al PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit, la TVR, ce vor acum să facă Mircea Geoană și Marian Vangheli, după ce au constatat că nu vine niciun PSD-ist după ei, pentru a-și face partid. 

"Prima dată au ieşit şi au spus că vor face un nou partid. Au văzut că nu vine nimeni după ei, după care au înţeles că de fapt tot PSD-ul rămâne singurul partid stabil, serios, din România, un partid mare, asta nu știu dacă e bine, dar e un partid mare, sănătos. Acum am văzut că vor să vină înapoi. L-am auzit pe domnul Geoană că vrea să fie preşedintele PSD-ului. E foarte greu să comentezi o asemenea afirmaţie când, ca să fii preşedintele unui partid, trebuie să fii şi membrul partidului respectiv", a spus Liviu Dragnea, la TVR, în emisiunea "Vorbește liber", de la TVR. 

"În situații de genul ăsta atacă și critică cei care au avut rezultate foarte proaste la alegeri. Nu am auzit niciun președinte de organizație care a avut rezultate foarte bune să critice. Așa se întâmplă, cei care au avut rezultate foarte proaste încearcă să dea vina pe alții", a adăugat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel