Liviu Dragnea nu pierde timpul! Ce i-a cerut lui Victor Ponta

Liviu Dragnea și-a intrat serios în rolul de președinte interimar al PSD anunțând că vrea reconstrucția partidului.

"PSD este important sa iasă din pasivitate. PSD nu a avut o voce politică conturată, o voce plină în care mai mulți colegi n-au reușit să transmită tot ce a făcut guvernul și ceea ce vrea să facă PSD în ceea ce privește politicile de stânga", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea i-a cerut lui Victor Ponta ca ministrul de Finanațe să prezinte partidului proiectul rectificare bugetară, înainte de a fi aprobat de Guvern.

”Am vorbit cu domnul Victor Ponta despre rectificarea bugetară. Luni, ministrul de Finanțe să prezinte proiectul de rectificare pentru ca colegii noștri din BPN să vadă proiectul înainte ca acesta să fie aprobat”, a declarat Liviu Dragnea într-o conferință de presă.

Guvernarea, extrem de importantă

Liviu Dragnea a mai spus că păstrarea guvernării este extrem de importantă și a discutat cu Victor Ponta despre sprijinul ferm pe care îl are de la PSD.

”Am avut o discuție cu Victor Ponta la ora 9. O discuție firească în care am discutat cum vom colabora cu Guvernul. Am hotărât ca sprijinul PSD este ferm pentru susținerea lui Victor Ponta ca prim-ministru. Păstrarea guvernarii este extrem de importantă, este vorba despre continuarea acestui drum lung de dezvoltare economică”, a mai spus Liviu Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel