EXCLUSIV  Liviu Dragnea, LIBER! DINAMITĂ înainte de alegerile prezidențiale

D.C. / 31 oct 2019 / 17:38 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Se apelează la tot felul de dinamite emoționale pentru a mobiliza lumea la vot la alegerile prezidențiale 2019.

Coincidență sau nu, Liviu Dragnea va ieși din închisoare, timp de o zi, cu puțin timp înainte de turul 1. Culmea este că fostul președinte PSD nu a primit permisie de ziua lui, așa cum ceruse, ci brusc... în perioada imediat următoare.

Ar trebui să iasă din închisoare la începutul săptămânii viitoare, în una din zilele de 4, 5 sau 6 noiembrie 2019. Revine Liviu Dragnea în atenția publică în încercarea de a se crea emoție pentru a scoate lumea la vot. Lumea se calmase știind că este după gratii, dar odată ce îl vor vedea liber ar putea să reînvie ura.

Fostul președinte PSD putea fi eliberat în orice zi, în septembrie, de Crăciun, de Sfântul Andrei, oricând, dar momentul pare ales special pentru a stârni, din nou, sentimente de revoltă. S-a observat că, în ultima perioadă, ura pentru PSD se stinsese odată cu încarcerarea lui Liviu Dragnea, iar acum s-a reluat discuția, ca o coincidență... fix înainte de alegerile prezidențiale. Astfel, momentul eliberării sale va fi în atenția publică, subiectul fiind ținut ”cald” până mergem la urne, strict la nevoie.

Și coincidențele nu se opresc aici...

 

Așa cum știți, săptămâna trecută, tot ca o dinamită emoțională, au apărut înregistrări de la Colectiv, imagini care nu aduc nimic nou, dar care scormonesc emoția. De ce filmările au apărut fix acum, în campanie electorală, și nu într-o perioadă neutră din punct de vedere politic din moment ce au trecut patru ani de la tragedia de la Colectiv? Prin publicarea videourilor în plină campanie electorală se creează emoție și presiune, astfel încât să se voteze emoțional, nu rațional. Cazul ridică suspiciuni pentru că, în plină campanie electorală, un ofițer intervine și pune pe piață o dinamită emoțională.

Desigur... pot fi simple coincidențe.

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23