Liviu Dragnea, la Turnu Măgurele. "Este prima probă serioasă pe care o dă acest partid"

Liviu Dragnea, încă președinte interimar al PSD, a ținut să voteze la Turnu Măgurele.  "Am votat cu speranţa că ziua de azi poate fi un nou început, un drum nou pentru PSD. Este vorba de încheierea unui ciclu politic", a declarat Dragnea după ce a ieşit din cabina de vot.

"Avem în faţă multe provocări. Şi prin exerciţiul de azi, şi prin activităţile pe care le vom susţine înzilele următoare, PSD are şansa să fie primul partid care înţelege că cetăţenii români îşi doresc din ce în ce mai mult să participe la decizie, să fie consultaţi, să se ţină cont de părerile lor, de propunerile lor, să se ţină cont de modul cum doresc ei să arate ţara, să arate societate. PSD-ul are şansa să devină un adevărat partid de stânga, o stângă moderen, care sprijine şi să îşi asume principiile fundamentale ale stângii, (...) dar în aceeaşi măsură, PSD poate fi partidul progresului social, partidul progresului economic, progresului cultural. Este, de asemenea, o zi importantă pentru că azi vedem cât de activ este acest partid, cât de bine organizat este, cât de importantă este această acţiune pentru membrii de partid. Este o zi importantă pentru foarte mulţi membri", a precizat Liviu Dragnea.

[citeste si]

Dragnea a explicat și de ce a ținut să voteze la Turnu Măgurele și nu la București.

"Am venit aici în primul rând pentru că am vrut să fiu lângă preşedintele de organizaţie (...), dar şi pentru a transmite ceva. Probabil, dacă la sfârşit voi fi aleş preşedinte al PSD, s-ar putea să fiu singurul preşedinte care a plecat dintr-o organizaţie mică", a afirmat el, adăugând, totuşi, că a vrut să mai transmită un semnal. Acela că "mai importantă ca Bucureştiul, este ţara".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel