Liviu Dragnea, la DNA. Chirieac: Acesta a fost SINGURUL SCOP

Bogdan Chirieac spune că acțiunea de astăzi, de chemare a lui Liviu Dragnea la sediul DNA pentru a-i fi comunicată o simplă informație a avut ca scop decredibilizarea președintelui PSD în fața partenerilor internaționali. 

"Chemarea lui Liviu Dragnea, astăzi, la DNA, a avut un singur scop: acela de a da un semnal în exterior, în politica externă. Ieri, domnul Dragnea se fotografia cu premierul Netanyahu, lua parte la discuții importante, lua și angajamente importante, care zic eu că ar putea fi benefice pentru România, anume mutarea Ambasadei țării noastre la Ierusalim. Astăzi, dânsul trebuia prezentat și opiniei publice dar și decidenților internaționali că nu este un partener viabil de dialog, fiind fotografiat la zidul DNA-ului. Acesta este singurul motiv pentru care a fost chemat la sediul DNA. Informația care i-a fost comunicată astăzi, putea fi transmisă avocaților," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Chirieac: Este la putere. Să schimbe legile

Totodată analistul politic spune că Liviu Dragnea putea fi chemat la DNA după această minivacanță. Totuși, pentru stoparea abuzurilor, spune Chirieac, Liviu Dragnea ar putea schimba legile, fiind președintele partidului care a câștigat alegerile. 

"Puteau de asemenea să-l cheme după 1 mai. Nu era necesar sub nici o formă să fie chemat astăzi. Dacă Dragnea s-ar vedea cu Donald Trump peste o luna, ori înainte de plecare, ori după plecare, va fi din nou fotografiat la zidul DNA-ului. Aceasta este situația, dar să nu-l plângem totuși pe Liviu Dragnea. Domnul Dragnea este liderul partidului care are majoritatea parlamentară, este președintele Camerei Deputaților. Pentru ca abuzurile să nu se mai petreacă, legile trebuie schimbate. Dânsul este la putere din plin, de un an jumătate. Din acest punct de vedere, Liviu Dragnea nu are cum să fie o victimă," a mai spus Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel