Liviu Dragnea, ironic la adresa PNL privind alegerea primarilor

Liviu Dragnea a declarat, joi, la Sinaia, că prin reintroducerea votului în două tururi pentru alegerea primarilor politicienii ''riscă să arunce ţara în aer''.

Liviu Dragnea  i-a  ironizat peliderii PNL, spunând că un coleg de-al său a propus alegeri pentru Primăria Bucureşti până iese Buşoi.

"Să discutăm despre poziţia noastră faţă de această năstruşnicie a liberalilor cu legea în două tururi pentru primari. Două tururi vor astăzi, mâine s-ar putea să dorească trei tururi. Aseară un coleg, nu-i dau numele ca să nu-l expun, a venit cu o idee care mi se pare foarte interesantă şi stingem scandalul: la comune un tur, la oraşe două tururi, la municipii trei tururi şi la Bucureşti atâtea tururi atât e nevoie ca să iasă Buşoi şi nu mai avem scandal.

[citeste si]

Noi riscăm foarte mult să aruncăm ţara în aer. România acum reprezintă o insulă de stabilitate apreciată de absolut toată lumea în zonă şi pentru Primăria Capitalei, oamenii ăştia sunt în stare să tulbure această stabilitate care ne este foarte benefică", le-a spus Dragnea deputaţilor social-democraţi  reuniți la Sinaia în Comitetul Executiv Naţional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel