Liviu Dragnea: Indiferent cine ar fi acela, nu vom fi de acord!

Liviu Dragnea: Indiferent cine ar fi acela, nu vom fi de acord!
Liviu Dragnea: Indiferent cine ar fi acela, nu vom fi de acord!

Liviu Dragnea a declarat luni, 5 iunie, că suspendarea preşedintelui nu este un subiect care să fie discutat în partid deocamdată, adăugând că social-democraţii nu vor fi de acord ca cineva, indiferent cine ar fi acela, să se plaseze deasupra legii sau Constituţiei.

"Vreau să fac o precizare - noi nu avem o decizie a Curţii Constituţionale până la acest moment, avem un comunicat. În momentul în care decizia CCR care cuprinde şi dispozitivul şi motivarea va fi publicată în Monitorul Oficial atunci o să aşteptăm să vedem ce face preşedintele şi vom decide şi vom acţiona în consecinţă", a declarat liderul PSD, luni, 5 iunie.

"Ce vă pot spune cu toată seriozitatea: nu vom fi de acord ca cineva, indiferent cine ar fi acela, să se plaseze deasupra legii sau deasupra Constituţiei. În afară de aceste idei avansate din partea unor colegi de la noi (n.r. cu privire la suspendarea preşedintelui), pe care nu le-am discutat în partid până acum şi nu avem de ce pentru că nu avem o decizie a Curţii - am văzut şi multe alte prostii fără margini în spaţiul public. De exemplu, ideea năstruşnică a domnului Cioloş să se organizeze un referendum pentru a se pune în discuţie o decizie a CCR. Am văzut un alt lider de partid, denunţătorul de serviciu, care spunea că deciziile Curţii nu sunt opozabile preşedintelui României. Ce mi se pare mie foarte grav este că de aici poţi să tragi concluzia că aceşti oameni au o atitudine ca şi cum ar susţine ideea de dictatură în România", a mai spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel