Liviu Dragnea îl ironizează pe Vasile Blaga. "E normal să gândească așa"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este normal ca Vasile Blaga, copreşedintele PNL, să considere un demers populist inițiativa susținută de PSD de creștere a pensiilor aleșilor locali.

"Blaga afirmă că susţinerea de către PSD a iniţiativei privind mărirea pensiilor aleşilor locali este un 'demers populist'. Este normal să gândească aşa: pedeliştii nu ştiu decât să taie pensiile şi salariile. Pentru ei, orice încercare de creştere a veniturilor oamenilor este populism. PDL, care şi-a schimbat numele în PNL, dar are aceeaşi politică din timpul guvernării Boc, promite mereu că va construi o societate de români fericiţi. Nu mâine, bineînţeles, ci peste 25-30 de ani. Până atunci, trebuie să ne sacrificăm, trebuie să tăiem venituri. Îmi pare rău, pentru noi, lucrurile stau cu totul altfel. PSD este un partid responsabil, care ştie să guverneze, dar şi să răsplătească munca şi să crească nivelul de trai al românilor", a afirmat Liviu Dragnea.

Vasile Blaga a declarat, vineri, că proiectul de lege susţinut de PSD privind pensiile speciale ale primarilor reprezintă "încă un demers populist" al liderului PSD Liviu Dragnea pentru a-i "amăgi" pe aleşii locali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel