Liviu Dragnea îl dă în vileag pe Victor Ponta

Liviu Dragnea a spus că Victor Ponta este un fost preşedinte de partid foarte bun, un fost prim-ministru foarte bun, precum şi un om 'cu potenţial şi cu viitor în politică'.

'Victor Ponta este un om cu potenţial şi cu viitor în politică. Trece printr-o perioadă grea, a trecut printr-o perioadă foarte grea şi nu i-a fost foarte uşor, am fost şi sunt alături de el, îl sprijin moral cât pot sau cu orice pot. Sunt ani de zile în care am stat umăr la umăr, amândoi am trecut prin momente frumoase, momente bune, momente de tensiune, de cumpănă. Eu nu uit lucrurile acestea şi, cel puţin din partea mea, oricând, pentru Victor numai gânduri bune şi sprijin', a afirmat Dragnea.

În context, el a precizat că nu se mai poate vorbi în acest moment 'în mod corect' de o coaliţie cu ALDE şi UNPR. 'Eu cred că putem discuta de o colaborare parlamentară bine structurată între PSD, UNPR şi ALDE. Nu avem de ce să nu încercăm să susţinem nişte proiecte comune, pe inţiative legislative şi pentru a analiza împreună măsurile propuse de Guvern', a precizat Dragnea.

Cât priveşte alegerile de anul viitor, liderul PSD a spus că 'deocamdată' este o alianţă PSD-UNPR.

[citeste si]

'Noi deocamdată avem această alianţă care este înregistrată între PSD şi UNPR. Vor fi discuţii şi decizii politice în structurile statutare ale fiecărui partid - şi PSD şi UNPR. Până la sfârşitul anului, începutul anului viitor, noi ne vom defini strategia noastră, a partidului, cum intrăm în alegerile locale şi cum intenţionăm să intrăm în alegerile parlamentare', a precizat liderul social-democrat. Întrebat cine este candidatul PSD la Primăria Capitalei, Dragnea a spus că este în plină desfăşurare procesul intern de selectare, desemnare şi stabilire a candidaţilor pentru consiliile locale, consiliile judeţene şi pentru primari, iar despre profilul general al acestora, el a spus că trebuie să fie bine pregătiţi în administraţie, să poată să spună că nu sunt comunişti şi să aibă notorietate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel