Liviu Dragnea îi răspunde lui Victor Ponta. "Eram prea mic"

Liviu Dragnea i-a răspuns lui Victor Ponta după ce fostul premier a afirmat că dacă nu a avut sprijinul pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor, nu îl va avea nici pentru cea de premier.

"Îi spun doar că nu are dreptate. E bine ca în perioada asta, aşa cum am hotărât toţi în PSD, să ne concentrăm nu pe funcţii, ci pe construcţia programului de guvernare, construcţia ofertei politice, construcţia planului de dezvoltare a României, pe mers în ţară, contribuit la organizarea filialelor care au nevoie de sprijin, de stabilit lista de candidaţi, de discutat cu fiecare membru de partid, de discutat cu cetăţenii. Nu are dreptate că nu are sprijin de la partid. Nu e adevărat. PSD i-a oferit lui Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie", a afirmat duminică Liviu Dragnea la România TV.

Întrebat ce şanse are Victor Ponta să ajungă din nou premier, Dragnea a spus: "Oricine are şanse să ajungă premier, oricine cu un anumit nivel de pregătire, şi Victor Ponta îl are. Nu facem un concurs. Propunerea de prim-ministru pe care o va face PSD va fi o propunere luată după o analiză foarte serioasă, care trebuie să aibă susţinere în partid". 

Liviu Dragnea a amintit că și el a făcut parte din Guvern, dar era prea mic: "Guvern din care am făcut parte și eu, dar eram prea mic". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel