Liviu Dragnea îi ironizează pe candidații din PSD care s-au retras din cursă

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat ironic retragerile din cursa pentru șefia PSD anunțate de Şerban Nicolae și Robert Negoiță. El a spus că este bine să existe şi astfel de membri în PSD, pentru că altfel "ar fi foarte multă plictiseală". Actualul lider al PSD a atras însă atenţia că social-democraţii reacţionează "urât" la atacuri precum cele ale senatorului Șerban Nicolae.

"Îmi cer scuze că zâmbesc. (...) Unii îşi anunţă candidatura la televizor şi şi-o retrag pe Facebook, alţii şi-o retrag prin scrisori deschise. Eu am văzut un singur coleg care şi-a luat în serios anunţul de candidatură, domnul Daniel Savu, şi chiar îl apreciez, care a trimis mail-uri sau scrisori la toate organizaţiile judeţene, spunându-le că vrea să candideze şi întrebându-i dacă îi acordă susţinere", a replicat Liviu Dragnea, întrebat despre scrisoarea transmisă de senatorul Şerban Nicolae membrilor Comitetului Executiv Naţional.

Vezi aici detalii: Scandal monstru în PSD! Un candidat acuză vicierea Congresului

Preşedintele interimar al PSD a continuat să comenteze în termeni ironici gesturile lui Şerban Nicolae, dar şi pe cele ale lui Robert Negoiţă: "E bine să ai şi aşa ceva în partid, că altfel ar fi foarte multă plictiseală. (...) Dacă vor dori, putem să facem şi numiri pentru funcţia de preşedinte. Facem un concurs de scrisori, de interviuri", a spus, zâmbind, Liviu Dragnea.

El a arătat că atacurile lui Şerban Nicolae copiază modelul fostului senator PSD Mircea Geoană, care la rândul său a criticat regulile Congresului partidului.

"Mi se pare o echipă eficientă şi foarte interesantă. Ce să fac mai mult? Nu pot să rog pe nimeni să rămână candidat, nici nu pot să-l forţez", a continuat Liviu Dragnea.

"Mai sunt, din păcate, colegi care nu au înţeles cum reacţionează partidul. Membrii PSD reacţionează foarte urât şi nu agreează absolut deloc astfel de atitudini, când un membru de partid atacă alţi membri de partid sau atacă instituţii ale partidului", a mai declarat liderul interimar al PSD, precizând însă că nu se impun sancţiuni în partid.

Liviu Dragnea a mai adresat un apel către liderii PSD să candideze, dar să facă acest demers într-un mod serios şi să nu-şi retragă candidaturile după două zile, transmite Mediafax.

Citește și: Surpriză de proporții în cursa pentru conducerea PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel