Urmărește emisiunea live


Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, la meci: Suntem ADVERSARI

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și premierul Sorin Grindeanu asistă la meciul de rugby dintre Timișoara Saracens și Știința Baia Mare, care se confruntă în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, duminică seară, la Stadionul Național ''Arcul de Triumf'' din București.

Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au ajuns separat la Stadionul Arcul de Triumf, duminică, în jurul orei 18,45.

"N-am vorbit cu el, suntem adversari", a afirmat Liviu Dragnea, precizând că s-a întâlnit "întâmplător" cu Sorin Grindeanu, la sosirea la stadion. Liderul PSD a făcut referire la faptul că el susține echipa CSM Știința Baia Mare, iar șeful Executivului, pe Timișoara Saracens.

"Am venit la finală (...) La Baia Mare, când am fost, am promis și am zis că, dacă vor câștiga și ei semifinala, o să vin la finală și țin cu ei. Și am și luat tricoul, sper să bată (...) Eu sunt ambasadorul turistic al Maramureșului, deci trebuie să țin cu ei, așa că le doresc succes", a spus Dragnea.

La rândul său, Sorin Grindeanu a arătat tricoul echipei pe care o susține, Timișoara Saracens. "Nu era normal să țin cu Timișoara?", a spus Grindeanu.

Întrebat cum comentează "tensiunile" care ar exista între el și Grindeanu, liderul PSD a răspuns: "Nu vedeți ce tensiune e în seara asta, aici, la finală? Asta e viața".

Totodată, întrebat cum merg evaluările asupra Guvernului, Dragnea a răspuns: "Evaluările merg. Despre rezultate mai vorbim, dar eu nu vreau să vorbesc politică azi".

Zgonea și Ciolacu, invitați 

De asemenea, chestionați dacă se face remanierea, Grindeanu și Dragnea au evitat să răspundă, spunând doar că în seara asta merg la sport.

La meci au mai venit Valeriu Zgonea și Marcel Ciolacu, care au fost invitați la finală de către Liviu Dragnea, după cum a afirmat liderul PSD.

"L-am invitat eu, personal. Am vrut să vorbesc cu el și o să mai vorbesc cu el în seara asta", a spus Dragnea, referindu-se la Zgonea.

Întrebat dacă o să se împace cu Zgonea, Dragnea a precizat: "Vreau să văd ce face și dacă-l pot ajuta cu ceva (...) Știu că nu muncește nicăieri (...) Nu e niciun plan, doar să vorbesc cu el".

Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu și Valeriu Zgonea stau unul lângă altul în tribuna oficială a Stadionului Arcul de Triumf, alături de Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel