Liviu Dragnea: I-am transmis lui Victor Ponta să se întoarcă în țară mai repede

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că a vorbit cu premierul Victor Ponta, căruia i-a transmis că ar trebui să fac eforturi pentru a se întoarce în țară mai repede.

"Întoarcerea în țară a lui Victor Ponta cred că trebuie să fie grăbită de starea de sănătate (n.r.—și nu de nominalizarea lui Ungureanu la SIE), i-am și transmis să facă cât de mari eforturi poate să facă, sigur, cu atenție, să-și protejeze genunchiul, dar cu cât se întoarce în țară mai repede cu atât e mai bine", a spus Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă nominalizarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la șefia SIE ar trebui să grăbească întoarcerea în țară a premierului, potrivit Agerpres

"Eu vreau ca el să-și exercite funcția cu toată legitimitatea pe care a avut-o din partea Parlamentului. Eu știu că interimatul domnului Gabriel Oprea este până în momentul în care încetează starea care face imposibilă exercitarea funcției de către Victor Ponta. Din momentul în care Victor Ponta se întoarce în țară încetează interimatul. Asta este procedura", a precizat Liviu Dragna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel