Urmărește emisiunea live


Liviu Dragnea face anunțul serii la România TV

Liviu Dragnea a fost întrebat de Victor Ciutacu dacă Tăriceanu va fi premierul eventualei coaliții de guvernare PSD-ALDE.

[citeste si]

"Nu merge. Eu am spus că o să fie de la PSD", a zis Liviu Dragnea.

Cât despre posibilitatea ca Victor Ponta să preia șefia Guvernului, președintele PSD a spus: "Om vedea...".

"Noi aşteptăm alegerile şi o să ne întâlnim foarte rapid după şi facem propunerea la Cotroceni...", a adăugat Liviu Dragnea.

În privinţa unei alianţe cu PNL după alegerile parlamentare, Dragnea a susţinut că 'nu există nicio şansă' pentru un Guvern PSD-PNL.

'Am mai avut asta cu PNL şi am ajuns la concluzia că mai binele este duşmanul binelui. Dincolo de asta, în mod natural, între noi şi oamenii care conduc şi formează acum PNL-ul şi PDL-ul nu se pot stabili relaţii fireşti, bune de colaborare şi de lucru în comun. În mod realist, pragmatic, nu se poate. Am evaluat asta cu colegii mei din partid de câteva luni de zile. Recunosc că a fost undeva la începutul anului - câţiva colegi din teritoriu au spus la un moment dat că poate ar fi bună varianta unui Guvern solid format din PSD şi PNL. Preşedinţii de organizaţii. (...) Nu este nici punctul meu de vedere, nici al partidului. Nu poţi avea încredere. Poate suntem noi răi, poate suntem noi nebuni, dar suntem incompatibili şi atunci de ce să visăm la o himeră? De ce să ne propunem noi ce va fi imposibil? (...) Va trebui şi preşedintele şi toată lumea şi noi să ne uităm la ce spun oamenii. Dacă oamenii spun: PNL a câştigat alegerile, împreună cu unul sau două partide fac Guvernul, dacă vom câştiga noi, ar trebui să-l facem noi. Aşa zice la Constituţie şi aşa zice la bunul simţ. Dacă aceste două lucruri se vor întâmpla, o să vedem', a explicat liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel