Liviu Dragnea: Eu nu sunt Răzgândeanu. Voi vota la Congres pentru Valeriu Zgonea...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național (CExN) al partidului, că în continuare îl susține pe Valeriu Zgonea pentru funcția de președinte executiv al partidului și că îi va acorda votul său, duminică, la Congres.

"Eu nu sunt Răzgândeanu. Mi-am anunțat susținerea pentru Valeriu Zgonea, am spus-o public și mi-o susțin. Este dreptul meu să votez și voi vota la Congres pentru Valeriu Zgonea", a afirmat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă susținându-l pe Zgonea nu dezavantajează competiția în care s-a mai înscris pentru funcția de președinte executiv și Constantin Niță, Dragnea a negat.

"Delegații la Congres sunt oameni care votează în funcție de încrederea pe care le-o inspiră fiecare candidat, dar nimeni nu-mi ia mie dreptul să spun cu cine voi vota", a precizat liderul social-democrat.

[citeste si]

Rugat să comenteze dacă Niță candidează la Congres în semn de revoltă față de faptul că unii lideri nu au respectat decizia de interzicere a cumulului de funcții, Dragnea a replicat: "Sper că nu e motivul pentru care el candidează la două funcții pentru că dacă el candidează având motivația revolta n-o să-l voteze nimeni. Eu cred că el candidează (...) încercând să spună delegaților că e bun și pentru una și pentru alta, nu din revoltă".

Competiția în PSD pentru funcția de președinte executiv al partidului se dă între președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și fostul ministru al Economiei, Constantin Niță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel