Liviu Dragnea: Șerban Nicolae poate depune o moțiune în nume propriu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că afirmațiile sale din ultimele zile au fost denaturate. De asemenea, liderul PSD a afirmat într-o conferință de presă că partidul nu a luat nicio decizie în legătură cu depunerea unei moțiuni de cenzură, iar Șerban Nicolae poate poate depune moţiune de cenzură în nume propriu.

Sunt două speţe aici şi le iau pe rând. Afirmaţiile mele de săptămâna trecută au fost afirmaţii generate de emoţia generală, pe care nu mi le retrag. În schimb, am constatat că, din păcate, în ultimele zile, afirmaţiile mele au fost denaturate şi nu sunt de acord să mă asociez cu orice atac împotriva unor instituţii ale statului, în această speţă. Declaraţiile mele au fost generate de dorinţa mea de a apăra cu toate puterile mele, oricând şi pentru oricine, libertatea de exprimare şi libertatea presei, şi nişte eventuale abuzuri ale unor funcţionari care au procedat într-un mod abuziv, şi asta toată lumea ştie...dar sub nicio formă n-am avut de gând să pun sub semnul întrebării vreodată o decizie definitivă a instanţei sau recuperarea unor prejudicii.

În a doua speţă: Domnul Şerban Nicolae poate depune moţiune de cenzură în nume propriu. Partidul Social Democrat nu a luat o decizie în acest sens. Stilul ăsta în care fiecare vrea să devină vedetă jucându-se cu asemenea intenţie nu mai este agreat în PSD. Moţiunea de cenzură este într-adevăr un act cu o putere foarte mare...PSD nu depune moţiuni de cenzură pentru imagine. PSD chiar ar avea puterea împreună cu aliaţii săi să pice Guvernul. Nu am ajuns în situaţia în care din punctul nostru de vedere să aducem o criză guvernamentală în România, în această perioadă. Mai ales că este an electoral şi mai ales că şi în Uniunea Europeană există o situaţie destul de fierbinte generată de negocierile cu Marea Britanie şi de criza migranților care nu s-a sfârşit. Nu luăm în calcul acum depunerea unei moţiuni de cenzură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel