Liviu Dragnea: E un om complet fără cuvânt...

Liviu Dragnea l-a atacat pe liderul PNL Mureș, Ciprian Dobre, din cauză că acesta este un om fără cuvânt. În timp ce liberalul promitea șefia CJ pentru PSD, acesta negocia și cu celelalte partide această funcție.

Întrebat despre formarea majorității în Consiliul Județean Mureș, Liviu Dragnea l-a atacat pe liderul PNL Mureș, Ciprian Dobre.

Dobre i-a chemat pe liderii PSD, după ce și-a bătut joc de ei timp de patru ani de zile, pentru a-i oferi PSD-ului funcția de președinte al CJ, dar PSD nu dorește acest lucru. În același timp, Ciprian Dobre a făcut propunerea și celorlalți, să facă majoritatea fără PSD, a declarat Dragnea.

"Pentru PSD, domnul Dobre este un om complet fără cuvânt în care nu poți avea încredere. Pe noi ne interesează ca în județul Mureș, ca de altfel în toate județele din România, voturile pe care le-am primit de la oameni să se transforme în proiecte de dezvoltare. Pentru asta avem nevoie de majorități, nu de ilizii. E ca și cum domnul Petrache ar chema primarii de la PSD să spună că ne-a făcut nouă propunerea să ne pună președinte, el având discuții cu toată lumea, inclusiv cu unii de la noi care nu au răspuns ofertei" a declarat Liviu Dragnea la sfârșitul CExN.

În urma alegerilor locale din 5 iunie, UDMR a obţinut cele mai multe mandate în Consiliul Judeţean Mures, respectiv 15, număr insuficient pentru a forma o majoritate în CJ.

În schimb, PNL şi PSD s-au ales cu câte zece mandate de consilieri. În acest context, liberalul Ciprian Dobre, încă preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş, a postat pe Facebook o "ipoteză": "PNL Mureş oferă funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean către PSD, propune un vicepreşedinte pentru PNL şi evident un vicepreşedinte către formaţiunea UDMR".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel