Liviu Dragnea: E o minciună sfruntată! Ar trebui chemați să dea socoteală

Joi seară, Liviu Dragnea, invitat la Antena 3, în emisiunea "Sinteza zilei", a spus că nu vine criza.

"Să se uite în viața reală, nu să se ia după minciuni. (...) Aveți salarii mari acum, dar să știți că nu o să le mai aveți. Aveți pensii mari acum, dar să știți că... nimic adevărat! Minciuna cu Pilonul II de pensie, minciuna cu lipsa unui miliard de la fondul de pensii, e o prostie. E o minciună sfruntată!

Poate Guvernul se gândește... poate niște oameni ar trebui chemați să dea socoteală pentru aceste informații care pot produce deservicii serioase", a spus, joi seară, Liviu Dragnea, la Antena 3.

[citeste si]

Ulterior, în cadrul emisiunii, liderul PSD a prezentat o serie de date privind economia țării.

De asemenea, amintim că Liviu Dragnea a susţinut că nu este interesat de cine va candida la alegerile prezidenţiale din 2019, chiar dacă unul dintre candidaţi va fi liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedinte al Senatului. Întrebat joi la Antena 3 dacă este importantă o candidatură a lui Klaus Iohannis la prezidenţialele de la anul, Dragnea a spus: "Chiar nu ştiu şi vă spun sincer, nici nu vreau să se simtă jignit (n.r. Klaus Iohannis), pe mine, personal, nu prea mă interesează acum. (...) Cu atât mai puţin ne interesează dacă va candida Klaus Iohannis, dacă va candida Călin Popescu-Tăriceanu, Cioloş sau alţii. Este treaba lor", a zis Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel