Liviu Dragnea, după ce PSD a amânat decizia asupra demisiei sale din partid

Liviu Dragnea și-a depus mandatul de președinte-executiv al PSD pe masa colegilor săi, luni, în BPN al PSD. 

Partidul a amânat decizia până miercuri. Demisia lui Liviu Dragnea va fi dezbătută în Consiliul Executiv al PSD, miercuri. 

Liviu Dragnea a declarat că deși este o persoană sigură, care nu ezită, atitudinea de susținere a colegilor săi l-a pus pe gânduri. 

"Sunt mesaje pe care le-am primit din toată țara și de la oameni care nu-s membrii de partid. Eu sunt un om care nu ezită, dar toate aceste manifestări m-au pus pe gânduri", a spus Liviu Dragnea, care a precizat și că "mandatul meu a fost depus pe masa Biroului naţional. Absolut toţi colegii au respins această idee şi au decis să se discute la Comitetul Executiv de miercuri. Am spus că îmi depun mandatul la BPN, am făcut-o. Dacă ei vor să-l mute la CEx, mergem acolo". 

"Este o atitudine care mă bucură, că după 15 ani de muncă pentru acest partid, să vezi că ai atâta susţinere e important, e o hrană nepatrimonială", a precizat Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă a făcut recurs la decizia de 1 an cu suspendare în dosarul "Referendumul" dată de ÎCCJ, Liviu Dragnea a răspuns: "N-am avut când". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel