Liviu Dragnea, după anunțul lui Sebastian Ghiță: PSD nu va rămâne la mâna niciunui combinator

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a transmis miercuri un mesaj ferm membrilor PSD privind alegerea unui nou lider al partidului, în eventualitatea în care Victor Ponta va deveni președinte al României. 

"Vreau să transmit un mesaj foarte clar și ferm membrilor PSD. După ce Victor Ponta va ieși președinte, partidul nostru nu va rămâne la mâna niciunui combinator. Președintele partidului, după ce Victor Ponta va fi președinte al României, va fi ales de Congres, prin votul membrilor acestui partid și nu va fi rezultatul unor combinații care se fac în locuri mai mult sau mai puțin obscure.

Îi asigur, de asemenea, că acest partid nu va deveni unul bizantin. Procesul de modernizare al PSD, început de Victor Ponta, va continua. Dacă mă voi hotărî să candidez, voi face echipă cu Sebastian Ghiță", a declarat Liviu Dragnea. 

El a argumentat de ce a decis să facă această declaraţie.

"Am hotărât să fac această declarație pentru că am primit foarte multe semnale de la colegii de partid. Mă interesează să rămână, în continuare, conectaţi în campania electorală, să muncească cu aceeaşi determinare, pentru că obiectivul nostru este unul major: Victor Ponta să fie preşedintele României. Nu voi mai discuta despre acest lucru, pentru că este ceea ce am hotărât la Orăştie, să ne concentrăm pe campania electorală". 

Întrebat de ce a deschis acest subiect, în condiţiile în care s-a decis să nu se discute în campanie despre şefia PSD, Liviu Dragnea a răspuns: "Am răspuns pentru că nici dumneavoastră, nici eu nu suntem autişti, am văzut ce s-a întâmplat în ultimele zile. Pe mine m-a interesat foarte mult ca membrii simpli de partid, cei peste 500.000 de membri care sunt implicaţi în campania electorală, zi de zi, să primească un semnal ferm că acest partid nu va rămâne la mâna niciunui combinator şi vor avea dreptul să îşi spună punctul de vedere, la alegerea preşedintelui PSD", a mai adăugat liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel