Liviu Dragnea, document BOMBĂ în legătură cu mandatul de premier

Victor Ciorbea
Victor Ciorbea

Avocatul Poporului a anunțat că nu va contesta, pana la formarea noului guvern, articolul de lege care impiedica un condamnat penal sa faca parte din Executiv, anunta institutia intr-un comunicat. E vorba despre articolul 2 al Legii 90/2001, articol care il impiedica practic pe Liviu Dragnea sa fie premier.

"Avocatul Poporului precizează că decizia privind constituționalitatea sau neconstituționalitatea art. 2 din Legea nr. 90/2001 va fi luată după finalizarea procesului politic și instituțional de învestire a viitorului Guvern", se arata in comunicatul institutiei.

Comunicatul remis de Avocatul Poporului:

În ultimele zile, Avocatul Poporului a primit o serie de petiții având ca obiect art. 2 din Legea nr. 90/2001. În același timp a constatat apariția în spațiul public a unor dezbateri politice cu privire la subiectul sus-menționat.

În acest context, Avocatul Poporului precizează că decizia privind constituționalitatea sau neconstituționalitatea art. 2 din Legea nr. 90/2001 va fi luată după finalizarea procesului politic și instituțional de învestire a viitorului Guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel