Liviu Dragnea, document BOMBĂ în legătură cu mandatul de premier

Victor Ciorbea
Victor Ciorbea

Avocatul Poporului a anunțat că nu va contesta, pana la formarea noului guvern, articolul de lege care impiedica un condamnat penal sa faca parte din Executiv, anunta institutia intr-un comunicat. E vorba despre articolul 2 al Legii 90/2001, articol care il impiedica practic pe Liviu Dragnea sa fie premier.

"Avocatul Poporului precizează că decizia privind constituționalitatea sau neconstituționalitatea art. 2 din Legea nr. 90/2001 va fi luată după finalizarea procesului politic și instituțional de învestire a viitorului Guvern", se arata in comunicatul institutiei.

Comunicatul remis de Avocatul Poporului:

În ultimele zile, Avocatul Poporului a primit o serie de petiții având ca obiect art. 2 din Legea nr. 90/2001. În același timp a constatat apariția în spațiul public a unor dezbateri politice cu privire la subiectul sus-menționat.

În acest context, Avocatul Poporului precizează că decizia privind constituționalitatea sau neconstituționalitatea art. 2 din Legea nr. 90/2001 va fi luată după finalizarea procesului politic și instituțional de învestire a viitorului Guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel