Liviu Dragnea, despre Traian Băsescu: ASTA trebuie să recunosc

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut diferența dintre Traian Băsescu și Klaus Iohannis, în direct, la România TV. 

În contextul în care se vorbește despre activarea articolului 7 contra României, situație invocată și de către președintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a afirmat că nu se va ajunge în această situație, dar recunoaște că este totuși o problemă doar dacă se discută despre acest aspect cu privire la țara noastră. 

Președintele PSD afirmă că ”Traian Băsescu a făcut multe greșeli, dar, asta trebuie s-o recunosc: niciodată nu și-a denigrat țara, s-a luptat cu liderii europeni pentru România. S-a bătut pentru orice ar fi putut aduce avantaj României și pentru a bloca orice ar fi adus dezavantaj. Suntem adversari politici, dar sunt obligat să spun asta.”

Liviu Dragnea a făcut astfel o paralelă cu președintele Klaus Iohannis despre care a afirmat că ”acest om nu are decât un singur obiectiv: al doilea mandat. Nici el, nici partidul care-l susține nu pot prezenta un proiect. Nu vrea decât scandal. Singura șansă a lui e să dărâme PSD. (...) Mijloacele pe care le folosește sunt nelegale și neconstituționale”. Mai mult, președintele PSD afirmă că președintele Iohannis ar fi folosit dacă nu instituții, oameni din instituții pentru scopurile personale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel