Liviu Dragnea, despre maximum două mandate pentru primari: Trebuie modificată Constituția

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, a vorbit despre cum pot fi limitate mandatele primarilor la două și ce efect pozitiv ar avea.

"Aia e o prevedere care nu poate fi introdusă decât dacă se modifică Constituția după părerea mea și nu numai a mea, pentru că numai în Constituție poți prevede acest lucru, altfel nu poți să iei dreptul cuiva de a fi ales. Limitarea la două mandate poate să genereze un alt efect, pentru că se vorbește și e corect să se vorbească, de împrospătarea clasei politice, care nu există undeva, în geanta cuiva, în sertarul cuiva, el îl păstrează și pune niște oameni în funcție. Limitarea la două mandate poate să forțeze fiecare partid, știind că în orice funcție publică nu pot sta decât două mandate, să pregătească generație peste generație, pentru ca la fiecare două mandate să vină alți oameni care să ocupe aceste funcții", a declarat ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: "Proiectul lui Mircea Geoană e Marian Vanghelie"

"Cineva care e primar opt ani poate să rămână în continuare viceprimar. Ei trebuie să facă lucruri bune ca să rămână primari sau viceprimari", a preciat Liviu Dragnea, la DCNEWS LIVE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel