Liviu Dragnea, despre ”iubita” care ține prima pagină a ziarelor. Reacția politicianului. ”E doar începutul, băieți”

foto Facebook Liviu Dragnea
foto Facebook Liviu Dragnea

Presa mondenă vuiește despre noua iubită a lui Liviu Dragnea. 

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, a rămas în relația cu Irina Tănase pe parcursul anilor în care a fost închis. Aceasta l-a așteptat la ieșirea din penitenciar, dar relația lor după acel moment nu a mai durat mult. Despărțirea a fost pusă pe seama infidelității Irinei. Mesaje ale acesteia cu un alt bărbat au fost scurse în presă. Irina a acuzat că ”prieteni” de-ai lui Liviu Dragnea ar fi făcut acest lucru și a infirmat veridicitatea respectivelor capturi. 

”Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat.” spunea Irina. 

Profesoara de franceză ține prima pagină a ziarelor

Dar se pare că Liviu Dragnea a reușit să treacă peste acel moment care l-ar fi zdruncinat. Presa mondenă vuiește despre noua iubită a politicianului, care ar fi o tânără profesoară, chiar mai tânără decât Irina: ar avea doar 25 de ani. Alții spun că ar fi de-o seamă cu Irina și ar fi o fost sportivă din Buzău. Cert e un singur lucru, că tânăra despre care se vorbește se bucură de formare profesională, sportivă, a fost model, este profesoară de franceză și a intrat și-n politică, în partidul Alianța Pentru Patrie, despre care s-a tot spus că ar fi fost fondat de către fostul lider social-demcorat. 

Liviu Dragnea nu-și asumă deschis fondarea partidului, dar spunea, într-un interviu DCNews: ”Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă”. 

”E doar începutul, băieți”

Liviu Dragnea consideră că zvonurile despre o presupusă relație a sa reprezintă, de fapt, o răzbunare pentru aparițiile sale. 

”Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi. Am spus de nenumărate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă. Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba. Am mai aflat din aceleași articole că aș fi fost în Cuba. N-am ajuns până acum în această țară. Și mai înțeleg că tot noianul acesta de articole mincinoase identice a apărut la comanda celor enervați de apariția mea televizată de aseară. Le dau o veste proastă. E doar începutul, băieți!” a reacționat Liviu Dragnea, pe Facebook, la zvonurile despre noua sa iubită. 

Prin urmare, Liviu Dragnea nu vine să confirme zvonurile. Ba mai mult, spune că sunt minciuni și că sunt de natură a strica și imaginea tinerei invocate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel