Liviu Dragnea despre candidaţii la şefia TSD: Toate variantele sunt bune

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că "toate variantele sunt bune" în ceea ce priveşte candidaturile depuse pentru conducerea Tineretului Social Democrat care va fi aleasă la congresul organizaţiei din 12 decembrie.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă susţine candidatura deputatului Gabriela Podaşcă la şefia TSD, Liviu Dragnea a spus: "Toate variantele sunt bune".

"Congresul TSD va avea loc pe data de 12 decembrie, la Romexpo, la ora 11,00. (...) Am înţeles, Gabi Podaşcă candidează, Gabi Petrea candidează. Deci, dacă sunt doar ei doi candidaţi, sigur preşedintele va fi Gabi", a spus Liviu Dragnea, la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a precizat că a avut o discuţie cu Gabriel Petrea după ce acesta şi-a anunţat decizia de a demisiona din funcţia de viceprimar al sectorului 6. "Mi-a explicat şi cred că a fost o decizie înţeleaptă a lui Gabi Petrea. Ia în serios candidatura la şefia Tineretului Social Democrat şi vrea să se ocupe în mod serios de acest lucru şi de un proiect de eficientizare a acestei organizaţii, nemaiputând să se ocupe şi de administraţia locală. Pe de altă parte, cred că i-a ajuns să lucreze acolo, cred că nu mai vrea să lucreze cu actuala administraţie", a declarat preşedintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel