Liviu Dragnea: Ar trebui băgate la puşcărie toate partidele

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a răspuns, marţi seara, la Parlament, întrebărilor jurnaliştilor pe temele momentului. 

Iată care au fost, succint, cele mai importante declaraţii ale preşedintelui PSD, Liviu Dragnea:

Despre legislaţia privind finanţarea partidelor politice, liderul PSD a răspuns, ironic: "Ar trebui băgate la puşcărie toate partidele. Sincer, ce să explic eu la asta? Înainte să se modifice legea finanţării partidelor, toată lumea ţipa că trebuie modificată - şi din interior şi din exterior. S-a schimbat aşa încât să nu mai existe tentaţia sau necesitatea ca un partid politic să umble după bani prin piaţă, să faci tot felul de lucruri la limita legii ca să ai bani de campanie. S-a stabilit că aceşti bani vin prin cotizaţie dar şi de la stat."

Despre legea bugetului de stat pe anul 2019: "E aproape gata. [...] Urmează joi să mai avem o ultimă discuţie pe proiectul privind finanţarea autorităţilor locală şi a proiectelor de dezvoltare locală. De asemenea, mai trebuie aprobată nişte memorandumuri în Guvern şi sper să se înţeleagă colegii din Guvern de la cele două partide să se aprobe pentru că au fost luate în calcul atunci când s-au construit şi bugetul de stat şi programul de guvernare. Deci, într-un interval rezonabil de timp proiectul de lege al bugetului de stat trebuie făcut public şi să înceapă procedurile legale."

"Programul de guvernare va fi respectat, cu toate riscurile asumate de mine. [...] Eu nu cedez şi nu renunţ la principiile din campanie. Nu renunţ.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel