Liviu Dragnea, declarații la ieșirea de la ÎCCJ

La ieșirea de la Înalta Curte unde a avut termen în dosarul său de corupție, Liviu Dragnea a vorbit despre acuzațiile pe care procurorii DNA i le-au adus marți lui Victor Ponta.

"Am aflat din presă o parte din acuzații și ce pot spune este că nu Victor Ponta l-a pus pe Sebi Ghiță pe listă. Procedura este foarte clară, lista este transmisă de organizațiile județene, a fost un vot în Comitetul Executiv Județean, iat apoi toate listele veneau la național, iar în final cei 4 lideri semnau pentru procedură ca să fie acceptate listele la Biroul Electoral Central" a afirmat președintele PSD.

"Din câte îmi aduc aminte, Victor nu a fost deloc bucuros când l-a văzut pe Sebi Ghiță pe listă, dar nu a putut trece peste deciziile din județ" a dezvăluit Liviu Dragnea.

[citeste si]

Întrebat dacă faptul că este pus sub control judiciar îi va afecta șansele fostului premier de a fi pe liste PSD la alegerile din decembrie, Dragnea a afirma că speră ca acesta să fie dar nu zice mai mult pentru a nu risca să "fie acuzat de primire de foloase necuvenite".

Legat de dosarul său care este pe rol la Curtea Supremă, președintele PSD a afirmat că s-a amânat pentru 20 septembrie și nu vrea să ofere mai multe detalii până atunci dar că are "o frustare pentru că nu a făcut nimic" și tot dosarul se bazează pe mărturia unei persoane condamnate care de altfel și-a și schimbat declarațiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel