Liviu Dragnea, de acord cu înăsprirea pedepselor pentru persoanele care maltratează animale

Dragnea: Oficialităţile de la Ierusalim s-au simţit profund jignite
Dragnea: Oficialităţile de la Ierusalim s-au simţit profund jignite

Liviu Dragnea, președintele PSD a declarat la Antena 3 că este de acord cu înăsprirea pedepselor pentru persoanele care maltratează animale.

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat marţi seară, într-o emisiune televizată, că este de acord cu înăsprirea pedepselor pentru persoanele care schingiuiesc sau maltratează animale.

Liviu Dragnea a menţionat că în principal susţine ideea ca în aceste cazuri legea să nu mai prevadă posibilitatea înlocuirii cu amendă a pedepsei, cu închisoarea.

Dragnea: „Nu sunt de acord să existe varianta amenzii"


„Este un subiect extrem de importat pentru mine şi eu sunt de acord (...) ca pentru schingiuire, maltratare, pentru folosirea unor animale mici care să antreneze animale feroce, pentru folosirea animalelor în lupte, la pedeapsa cu închisoarea să nu mai existe alternativa amenzii. (...) Pentru ce am spus nu sunt de acord să existe varianta amenzii, pentru că oamenii care schingiuiesc animale (...) sunt monştri", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

El a mai spus că există însă o discuţie pe tema propunerii de înăsprire a pedepselor, legată de „uciderea fără drept", care trebuie clarificată, astfel încât persoanele care ucid din greşeală animale, spre exemplu o vulpe sau un iepure, apărute în faţa maşinii să nu fie condamnate la închisoare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel