Liviu Dragnea, culise din sondajul PSD: Avem 39-40%

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri după-amiază, la Alexandria, la lansarea candidaţilor partidului din judeţul Teleorman la alegerile locale, că în acest moment formaţiunea politică pe care o reprezintă are cea mai mare cotă de încredere, ea datorându-se atât rezultatelor guvernării social-democrate, cât şi politicii duse de partid în ultima perioadă.

"Să nu uitaţi că în aceste alegeri suntem şi ţinta românilor. Cea mai mare cotă de încredere în acest moment o are PSD, 39-40%. Asta înseamnă că, pe de o parte, oamenii nu au uitat guvernarea bună a PSD, iar pe de altă parte, politica dusă de partid în ultima perioadă ne-a ajutat să creştem. Sigur că se face comparaţie şi cu ce se întâmplă la adversarii politici - bâlbâială, lipsă de coerenţă şi lipsă de sinceritate, dar cel mai important este că oamenii au încredere în noi", a spus Liviu Dragnea.

El a susţinut că această încredere se va vedea atât la alegerile locale cât şi la alegerile generale. "Acest lucru se va vedea şi la alegerile locale şi se va vedea nu numai în zone tradiţionale cu electorat PSD, ci şi în restul ţării, se va vedea şi în Bucureşti. Şi, foarte important, se va vedea şi la alegerile parlamentare", a afirmat Liviu Dragnea.

Președintele PSD le-a cerut candidaţilor la alegerile locale să discute cu oamenii în mod direct. "Să nu uitaţi unul din cele mai importante principii ale noastre: nu mă interesează câte afişe faceţi, câte bannere, sunt bune şi astea, pentru că vă văd oamenii. Cel mai mult mă interesează să discutaţi cu oamenii, la ei acasă, în faţa porţii sau în faţa scării de bloc, pentru că oamenii vor să se discute cu ei în mod direct, vor să afle de la tine - candidat consilier judeţean, consilier local sau primar - ce vrei să faci", a menţionat liderul PSD în faţa candidaţilor social-democraţi din Teleorman la alegerile locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel