Liviu Dragnea: Cineva din PSD m-a trădat. Și pe mine și pe Victor Ponta

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în partid a existat o persoană care l-a "trădat", atât pe el, cât şi pe Victor Ponta. Actualul lider social-democrat a adăugat că mesajul său despre relaţia cu premierul a fost dat mai mult pentru colegii din PSD, şi nu pentru Ponta, care a "înţeles" situaţia.

Solicitat de presă să explice dacă prin declaraţiile sale, potrivit cărora nu el a fost cel care a trădat în PSD, vrea să dea de înţeles că o trădare a existat totuşi în partid, Liviu Dragnea a evitat să dea explicaţii. Întrebat însă cine este cel care a trădat, liderul interimar al PSD a răspuns că este vorba despre "cineva care ne-a trădat şi pe mine şi pe Victor (Ponta - n.r.)".

În privinţa comentariilor de pe pagina sa de Facebook cu privire la relaţia cu Victor Ponta, Liviu Dragnea a precizat că a simiţit nevoia să dea aceste explicaţii mai mult pentru ceilalţi colegi din PSD, deoarece cu premierul a discutat şi acesta "înţelege" situaţia.

"Am fost foarte sincer acolo şi nu mai vreau să spun în fiecare zi aceleaşi lucruri. Victor Ponta rămâne prietenul meu, nici cu gândul, nici cu fapta nu voi face nimic împotriva lui, ba dimpotrivă", a completat Liviu Dragnea.

Vezi și: Dragnea rupe tăcerea și dezvăluie adevărul despre relația cu Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel