Liviu Dragnea cere excluderea unui lider PSD: Îmi cer scuze

Liviu Dragnea a cerut șefului organizației PSD din Suceava să-l excludă din partid pe primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron. Reacția lui Liviu Dragnea vine chiar în ziua în care în presă a apărut un videoclip în care primarul apare scuipând o femeie venită în audiență.

"Am aflat cu surprindere și indignare de cazul relatat în această dimineață de întreaga presă. Mă refer la reacția total deplasată pe care a avut-o primarul social-democrat al comunei sucevene Cornu Luncii, Gheorghe Fron, care și-a permis să înjure și chiar să scuipe o localnică în sediul primăriei.

Un astfel de comportament nu va fi acceptat în PSD și în acest sens am solicitat președintelui Organizației PSD Suceava, Cătălin Nechifor, să convoace de urgență Biroul Permanent Județean pentru a discuta posibilitatea excluderii din partid a domnului Gheorghe Fron.

Îmi cer scuze față de doamna Maria Tretiag pentru umilința la care a fost supusă", a fost mesajul transmis de Liviu Dragnea.

O femeie în vârstă de 64 de ani, din comuna Cornu Luncii, Maria Tretiag, cu handicap cardiac şi locomotor, l-a filmat pe primarul PSD al comunei, Gheorghe Fron, în timp ce o înjura şi o scuipa când îi cerea sprijin pentru locuinţa socială repartizată de Primărie.

Primarul Gheorghe Fron a declarat că există un conflict de mai mult timp cu familia femeii şi a adăugat că a fost provocat pentru ca incidentul să fie filmat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel