Liviu Dragnea către Dacian Cioloș: "Bun venit în PSD!". Replica premierului desemnat

Premierul desemnat Dacian Cioloș a anunțat miniștrii pe care-i propune pentru noul Guvern. După ce a făcut anunțul în Parlament, Dacian Cioloș a ajuns la ședinta Comitetului Executiv Naţional al PSD. 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a spus lui Dacian Cioloș: "Prim-ministrul desemnat, aveți cuvântul și vă urez bun venit în cadrul Partidului Social Democrat". 

"E periculos ce ziceți acum. Mă simt binevenit în calitatea pe care o am acum. Am venit la dumneavoastră cu speranța că o să putem colabora chiar dacă e vorba despre un guvern tehnocrat fără sprijin politic a priori, dar sper să putem obține sprijinul politic atât prin modul în care am structurat echipa guvernamentală, dar și prin ceea ce urmărim să facem. Vreau să vă spun că nu este intenția mea de a rade tot și a pune altceva în loc. Astfel de momente ar trebui schimbate cu o abordare guvernamentală rațională și eficientă în actul de guvernare și cam asta aș vrea să fac, ceea ce a fost bun o să continuăm, iar ceea ce va trebui adaptat pentru mai multă eficiență n viitor o să schimbăm, iar înainte să schimbăm o să venim în fața grupurilor parlamentare pentru a avea discuții" a fost replica premierului desemnat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel