Liviu Dragnea: BPN al PSD a respins reinstalarea lui Gheorghe Nichita la șefia filialei ieșene

Conducerea PSD a respins, luni, reinstalarea lui Gheorghe Nichita în funcția de președinte al filialei județene Iași a social-democraților, a anunțat președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

"Astăzi (n.r. — luni) am analizat în BPN adresa și solicitarea de la domnul Nichita însoțită de o hotărâre a Biroului Permanent Județean de reinstalare în funcția de președinte al organizației PSD Iași. Biroul Permanent Național a invalidat hotărârea Biroului Permanent Județean și a respins reinstalarea domnului Nichita în funcția de președinte al organizației județene și în continuare președintele interimar al organizației de Iași este domnul Nechiforel Lupu, care a fost instalat în această funcție interimară de Comitetul Executiv Național", a spus Dragnea la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD, citează Agerpres.

În cursul lunii mai, Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din funcția de vicepreședinte al PSD și de lider al filialei județene, precum și di funcția de primar al Iașiului, după ce procurorii DNA au început să îl cerceteze penal. El a revenit în funcția de lider de organizație județeană în urma unei decizii luate recent în cadrul BPJ al PSD Iași.

Liviu Dragnea, anunț-bombă pentru penalii din PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel