Liviu Dragnea: Băsescu are o rețea de manipulare și lobby extern, la care a lucrat opt ani

Liviu-Dragnea
Liviu-Dragnea

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a prezentat duminică seara, la Antena 3, motivele pentru care referendumul de suspendare a președintelui a eșuat. Rețeaua de manipulare și lobby extern, la care se lucrează de opt ani, și Curtea Constituțională au fost principalele atuuri ale lui Traian Băsescu pentru a se reîntoarce la Cotroceni, în opinia lui Dragnea.

[caption id="attachment_230581" align="alignleft" width="310"] foto: mediafax[/caption]

"Faptul că Băsescu şi ai lui au o reţea foarte bine pusă la punct de manipulare şi lobby extern, inclusiv oameni plătiţi din banii statului, este o realitate şi s-a văzut. Era aproape imposibil pentru guvernul Ponta să facă o reţea asemănătoare, având în vedere că Traian Băsescu a lucrat la ea timp de opt ani de zile", a spus Dragnea.

"Când ştii că nu greşeşti cu nimic, nu te preocupi foarte mult să anunţă, pentru că inclusiv Curtea Constituţională a spus că toate acţiunile au fost constituţionale şi nici nu s-a încălcat vreo lege sau vreo regulă. În schimb, s-a minţit foarte mult şi se minte foarte mult şi acum", a completat Dragnea.

"Ei bine, toate lucrurile astea se întâmplă pentru a obţine un sprijin, un soi de legitimare a unor abuzuri împotrva noastră şi a unor presiuni împotriva unor instituţii ale statului. Victor Ponta şi chiar şi Titus Corlăţean ar trebui să ia în serios această problemă şi să lămurească, o dată pentru totdeauna, toţi partenerii, care este poziţia reală a USL-ului, care sunt valorile noastre, viziunile noastre, pentru ca oamenii aceia să înţeleagă că toate aceste minciuni nu fac bine României", a arătat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel