Liviu Dragnea, avertisment pentru Guvernul Cioloș: Oricând...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat, duminică, la Antena 3, care sunt planurile PSD în privința Guvernului Cioloș, împotriva căruia ar putea fi depusă o moțiune de cenzură.

"Mi s-a părut o mare nedreptate să iei niște drepturi de la veterani și persoanele cu dizabilități. Explicația lor nu stă în picioare" a spus Liviu Dragnea, explicând ce a dus la discuțiile despre o posibilă moțiune de cenzură.

"Intenția nu este să preluăm Guvernul, rămâne acesta până la alegeri. Nu putem să știm ce gândesc. Am văzut declarația primului-ministru, care a făcut un pas înapoi. Dăm înapoi discuția dintre mine și Dacian Cioloș. Dacă vor mai face așa ceva, moțiunea de cenzură poate fi reactivată oricând" a continuat Liviu Dragnea.

Președintele PSD consideră că orice scenariu ar fi urmat în continuare, nu se poate vorbi de un guvern PSD.

"Din păcate, abordarea noastră e pragmatică. Realist vorbind, este imposibil să instalăm un guvern bun în perioada următoare. Nu se poate face într-o zi. Am intra într-o dispută politică în care am ajunge tot cu Dacian Cioloș premier. Oricum, să stea liniștiți, avem majoritatea în Parlament" a mai spus președintele PSD, invitat la emisiunea "Ediție Specială", moderată de Oana Zamfir.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel