Liviu Dragnea, avertisment înainte de Congresul PSD pentru social-democrați

Liviu Dragnea a transmis un mesaj social-democraților înainte de Congresul PSD care va începe la ora 11:00.

Liviu Dragnea a zis că vrea alegeri fără celebrele bilețele care au circulat ani trecuți prin săli și pe care erau trecuți candidații pe care delegații erau îndemnați să îi aleagă.

"(Candidaților la funcțiile din Biroul permanent — n.r.) le doresc să nu iasă vicepreședinți aleși de bilețele. Nu aș vrea să mai văd bilețele prin sală. Asta sper. Le-am tot transmis acest lucru. Trebuie să înțeleagă că aceste funcții îi vor face să aibă șansa să muncească mai mult decât alți colegi. Trebuie să fie foarte modești și foarte hotărâți în ceea ce privește munca", a zis Liviu Dragnea.

Întrebat ce așteaptă de la viitorul președinte executiv, Liviu Dragnea a zis: "De la președintele executiv PSD am multe așteptări. Vreau să spun foarte simplu: am de la el așteptările pe care Victor Ponta le-a avut de la mine. Ce am făcut eu pentru Victor Ponta aș vrea să facă președintele executiv pentru partid".

Liviu Dragnea a ținut să precizeze că ziua Congresului Extraordinar al PSD, în care urmează să fie validat ca președinte al partidului iar social-democrații își vor alege un nou Birou permanent, reprezintă "un moment al unui nou început".

"Am multe mesaje care s-ar putea să doară pe unii, s-ar putea să-i bucure pe foarte mulți. De asta am și emoții, dar și speranțe pentru ziua de azi", a adăugat Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel